Problem with 301 Redirects

Comments

3 comments

  • Hi Fabio,

    It is possible that this could be a cache issue, in case that even after you have deleted the configuration then the domain is still redirected and there are not changes. 
    You could clear and refresh the cache using WordPress plugin for that purpose or clearing the browser cache. Could you please try to clear and refresh all types of cache and then test again if the problem still occurs. 
    In case that you still experience the above described issue, please do not hesitate to write here again so we could follow up the case and investigate it further more.

    Regards,
    Spas

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Fabio Piras

    Hi Spas,

    I don't understand, how clearing my cache will resolve the problem? It's the Cookiebot Crawler that keeps get redirecting to the wrong domain and scanning that.

     

    Thanks,

    Fabio

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi Fabio,

    There has been a major update released last month that should solve these issues. Now the Cookiebot should not redirect to the  wrong domain and scan it. Could you please confirm if you are still experiencing the above described issue so we could investigate further more.
    If the issue is not resolved please provide us with more detailed information (domain name, steps to reproduce, etc) so we could help you solve the issue. You could also write to the support team at support@cookiebot.com

    Regards,
    Spas

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.