Cookiebot not showing on home page

Comments

4 comments

  • Avatar
    Freckles

    url: www.mijnzonneveld.nl

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi Freckles,

    After investigating the domain it seems that it has integrated Cookiebot on all pages except the index page (home/front page).
    You could check that by inspecting the website and trying to search for "cookiebot", on the home page there is nothing about cookiebot e.g. script, banner/dialog etc. But when inspecting other pages of the website I can see that Cookiebot is integrated as it should be and its working properly.

    So, I assume that the Cookiebot is integrated right but somehow it is restricted to show on the home page, or it is implemented on all pages except the home page. You should check your back-end and try to see if there is any restrictions in the admin panel regarding Cookiebot. Also please check if the Cookiebot script is added globally into the head section for the whole domain, not only for different pages or something like that.

    Regards, 
    Spas

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Freckles

    Hi Spas,

    Thanks for your response.

    I have added the Cookiebot script globally to <head> section in the header.php of the child theme. For some reason it does not show on the homepage. Could that have something to do with the video that is autoplayed?

    Do you have examples of what could possibly block the script on the homepage only?

    I could really use your help :-)

    Thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Freckles

    Hi Spas,

    UPDATE: it appeared that Revolution Slider was blocking the Cookiebot script on the homepage. It was resolved by including the RS script to the footer in the global settings of RS.

    Best!

    Freckles

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.