Cookiebot script not updating

Answered

Comments

14 comments

  • Official comment
    Avatar
    Brian Mørkeberg Lundkvist

    We were experiencing temporary cache problems on script-updating. These problems have now been resolved and all changes to the configuration should now again take effect immediately. 

    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Pam Hardy

    I am having a similar problem -- my changes are "saving" in the Cookiebot interface, but when I view my page live on the web, I'm not seeing the updated changes. I do see my changes on Cookiebot's end when I click "Preview" in Cookiebot's interface, just not on my live webpage.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Sisi Guo

    Hi Pam,

    Thanks for sharing your problem too. And yes, similarly for me I can see my changes when I "Preview" in Cookiebot's interface but no changes appear on my site.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brian Mørkeberg Lundkvist

    Hi all

    Thanks for reaching out and alerting us to this.

    I can confirm that we are momentarily experiencing issues with updated cookie configurations propagating to clients websites. We are working on a solution and hope to have this issue fixed shortly.

    My apologies for the inconvenience.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Aileen Agricola

    Hey, I'm on the same boat!  Yesterday, I made updates to re-categorized unclassified cookies and those are not updating to our cookie declaration.   Thanks for you attention!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Laurent

    Hi Brian,

    Since yesterday, I have the same problem, the dialog box changes are not taking into account. After your last message, I tried  a few minutes ago for the same results, no change on our site. We use GTM.

    Thanks for your help.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brian Mørkeberg Lundkvist

    Hi Laurent

    Please make sure you use the Save button before checking if updates have taken. You may also go and do a manual save now to refresh the cache.

    If you should still be experiencing issues please let me know on which domain you have our script implemented.

    Thanks!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Laurent

    Brian,

    Yes i saved the modifications. But now I re-do the same process, modification + saving - and now it is ok.

    For my information when you said "go and do a manual save now to refresh the cache" where to do this action ? In the cookiebot console parameters ? If yes what button ?

    Thanks

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Pam Hardy

    I'm still having issues. I've made changes to the cookie consent dialog, and I've saved them, but they are still not appearing on my live site. I've tried logging out and back in to Cookiebot. If you need the domain name, is there a way I can send that privately?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brad

    We are also still experiencing this problem. We're using Google Tag Manager. Attempted to refresh the script. Not sure what you mean by "You may also go and do a manual save now to refresh the cache". Any help would be greatly appreciated.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Sisi Guo

    Hi Brian,

    Thanks for looking into and resolving this. I can confirm all changes are now updating.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Aileen Agricola

    Also confirmed it refreshed.  Thank you!

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Catherine Elkina

    Hi Cookiebot Team!

    I'm faced with the same problem. Our cookiebot table with Unclassified cookies hadn't been updated on website after the changes, but the list of cookies is up to date in the admin panel. Can you please help?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Brian Mørkeberg Lundkvist

    Hi Catherine

    Thank you for looking through our forum for a solution. 

    The original issue here was caused by specific caching issues that we're solved asap. If you are experiencing a similar issue, where you see discrepancies between what is in the admin panel and what is listed in the consent banner on your website, there is a few things you could do to fix this.

    First make sure that the CBID in your script, on your website, is the correct one. It must match the domain group id found under "Scripts" in the domain group containing your websites domain.

    Secondly, try making a change to your banner and save - Any change will do as this will flush the cache and update your script, including the content of the cookie tables.

    If neither works, please contact us on support@cookiebot.com (Remove the space in the address ;) )

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.