Automatic mode breaks 2 joomla moduls

Comments

4 comments

  • Hi Pitter,

    One of the reasons the above described behaviors could happen is that the Cookiebot script is not the first one added to the site. You should add the Cookiebot script at the very top within the HEAD-tag of your website. Please check the general implementation guide for more detailed information because this may be one of the reason why Cookiebot conflicts with other scripts and plugins/modules: https://www.cookiebot.com/en/help/
    Another solution which might works is to move/include the other scripts to the footer so they do not conflict with Cookiebot script which should be added into the head tag of your website.

    However, the other reason why Cookiebot might blocks other scripts and plugins is that those scripts/plugins are setting cookies which are not classified and allowed by the visitors and therefore Cookiebot does not load them. If other scripts/plugins are setting cookies on the website you should classify those cookies and enable prior consent. 

    Could you also please check if the moduels work after giving a consent and allowing all cookies on the site.
    I am asking this because in case that the modules are working after allowing cookies this means that everything is working as it should. This is how Cookiebot works, it blocks/holds all elements which are setting cookies on the site until the user allow them. 

    Regards,
    Spas

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Pitter

    Hi,

    cookiebot is the first script.

    It seems, the problem only occurs on chrome/windows, not chrome/android and not windows/edge...

    Pitter

    0
    Comment actions Permalink
  • Hi Pitter,

    Cookiebot has been released an updated version of the consent service since these were reported several issues. Now everything should work as expected. Could you please check if the is still a problem and you are experiencing the above described issue. If so, please report the domain name you have problem with so we can see and investigate the the problem more detailed. 
    If you would like you could post your domain name here or send it at support@cookiebot.com 

    Regards, 
    Spas

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Pitter

    The issue still happens. I'll send you the domain per mail.

     

    Regards

    Pitter

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.